In een van de mooiste straatjes van de binnenstad is dit leuke 2-kamer appartement beschikbaar. Het betreft een woning op de eerste verdieping en ligt letterlijk op een steenworp afstand van het "Onze Lieve Vrouweplein".

De woning is zeer praktisch ingedeeld: vanuit de trapopgang kom je in de woonkeuken met toegang tot alle vertrekken. Uiteraard is dit eenvoudig te stylen en in te delen naar eigen wens.

Zoekt u een goed onderhouden appartement met een heerlijke ligging midden in het het stadshart van Amersfoort? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Govaert Makelaardij! Wij verwelkom u graag!

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 01 oktober 2020;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.