** VOL GEBOEKT**

Dit verzorgde 3-kamer appartement komt per oktober beschikbaar. Alle wanden glad gestuukt, is de eiken plankenvloer gelegd, in 2011 is de cv ketel vervangen. Je moet het gewoon zelf komen bekijken! Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur! Een parkeerplaats kan eventueel in de directe omgeving gehuurd worden.

De indeling is als volgt:
begane grond met centrale entree, hal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trappenhuis, lift en de bergingen in de onderbouw.

Verdieping 2:
entree, hal, twee slaapkamers (rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw), kast met opstelmogelijkheid voor de wasmachine, stookkast (Bosch HR combi 2011), vrijhangend toilet. De strakke badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine en dubbel wastafelmeubel. De ruime en lekker lichte woonkamer heeft een speelse indeling met open keuken welke is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, 4-pits gascomfort, koelkast en anderhalve spoelbak. Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon met uitzicht over de winkelstraat bereikbaar.

Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

Het appartement is super netjes! Bel je verhuizer maar, je kunt er echt zo in!
Woning wordt volledig geschilderd wanden, kozijnen en plafond, en houtenvloer behandeld.

Algemeen:
- Inpandige berging.
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten huurder.
- Beschikbaar per 01 oktober 2020;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal eerst 24 maanden, daarna mogelijk onbepaalde-tijd bij goed gedrag.
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen (eigen aansluitingen)
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Geen woning delers/studenten of vrienden;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!


NB: Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.