Volledig gerenoveerd 2 kamer begane grond appartement! In een rustige omgeving nabij alle voorzieningen is dit bijzondere tweekamer hoekappartement ook ideaal voor een oudere echtpaar doordat de woning op de begane grond zit!

Ligging:
Het appartement is gelegen in het geliefde Bergkwartier, direct grenzend aan het bos Klein Zwiterserland en vlakbij Nimmerdor en het mooie natuurgebied Den Treek, zeer geliefd bij sporters, wandelaars of andere natuurliefhebbers. Daarnaast is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Het complete winkelaanbod van de Leusderweg en het NS- station zijn op loopafstand. De binnenstad van Amersfoort is op 10 minuten fietsen gelegen. Ten slotte liggen diverse uitvalswegen op enkele minuten afstand.

Indeling:
Entree, ruime nette strakke woonkamer voorzien van laminaatvloer en veel licht. Half open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Nieuwe moderne badkamer voorzien van toilet, wastafel, inloopdouche en WMA.
Slaapkamer voorzien van ramen en een deur naar buiten en tevens bevindt zich hier een bergkast.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 05 oktober 2020;
– Bijzonder geschikt voor éénpersoonshuishouding;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB:’Kapelweg’ Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.