Liefhebbers van het wonen in de Amersfoortse binnenstad opgelet! Heerlijk 3-kamer appartement gelegen in hartje stad. Op steenworp afstand heeft u de winkels, restaurants en kunt u genieten van een terrasje heerlijk in de zon. Het appartement is gelegen op de tweede etage van een kleinschalig appartementen complex.

De indeling is als volgt: centrale entree met lift en trapopgang. Indeling appartement: entree, hal, twee slaapkamers, nette badkamer met vaste wastafel en douchehoek, separaat toilet, doorgang naar de royale en lichte woonkamer met aparte keuken. Nagenoeg het hele appartement is belegd met een keurige laminaatvloer. Aansluitend treffen we het balkon, waar je met een middelgroot gezelschap prima kan vertoeven met uitzicht over de Amersfoortse binnenstad. In de onderbouw is er een berging voorhanden.

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 01 oktober 2020;
- De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk West-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel West- als Zuidsingel Singel of Cingel genoemd.