**VOL GEBOEKT**

Prachtig 3 – kamer appartement met eigen balkon en berging in de onderbouw gelegen op toplocatie met uitzicht op de Stadsring! "Topligging" is hier het juiste woord. De woning ligt op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan het Soeverein. Om de hoek kunt u genieten van het gezellige stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en aan de achterzijde van het complex is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en lift kom je op de 2e verdieping bij het appartement aan.

Indeling:
Entree/hal met meterkast en garderobe, ruime eetkamer met toegang tot de half-open moderne. De keuken heeft soft-close lades en is voorzien van inbouwkoelkast/vriezer, vaatwasser, combi-oven/magnetron, oven en inductiekookplaat. Vanuit de keuken bereik je het woongedeelte met uitzicht richting de stad. Aan de voorzijde bevind zich de lichte woonkamer met vrij uitzicht over de stadsring, ruime slaapkamer van ca. 12m2 met balkon aan de achterzijde, aparte was/bergingsruimte, tweede ruime slaapkamer van ca. 11m2, badkamer voorzien van douche, wastafel en een radiator. Apart toilet voorzien van wastafel.
In de onderbouw bevind zich de berging.

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar;
- Parkeerplaats in de directe omgeving extern te huur (in de onder gelegen parkeergarage).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2001
- Woonoppervlakte ca. 85m2
- 5 minuten van CS Amersfoort
- Supermarkt aan de achterzijde
- Winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Naam van het hier gerealiseerde complex woningen en kantoren. Een soeverein is een heerser wiens macht niet ondergeschikt is aan een hoger gezag. De naam van het bouwproject is als straatnaam overgenomen omdat de Soeverein ligt in de omgeving van straten die namen dragen van Utrechtse bisschoppen; het waren deze bisschoppen die in de middeleeuwen als soeverein optraden in het Utrechtse.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.