Zeer goed onderhouden en ruim 3-kamerappartement gelegen op de 1ste verdieping van het moderne en kleinschalige complex "Bloemendaal" in het Gildenkwartier. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw, is zeer goed onderhouden en heeft fraai uitzicht vanaf het balkon. Op steenworp afstand vindt u alle stadsfaciliteiten waaronder diverse restaurants. In de nabije toekomst wordt de Eemhaven verder ontwikkeld tot een aantrekkelijk toeristisch centrum.

Op loopafstand is de binnenstad van Amersfoort, de Koppelpoort en de Eemhaven. Ook het NS Station bevindt zich op korte afstand.

Indeling:
Entree/hal met garderobe en meterkast, modern toilet met fontein, grote berging met aansluiting wasmachine-/droger en opstelplaats van de CV-combiketel (HR).
Ruime woonkamer met fraaie houten vloer en toegang naar het ruime balkon. Moderne en luxe keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, heteluchtoven en vaatwasmachine. Twee ruime slaapkamers, luxe badkamer met douche en vaste wastafel.

Algemene informatie:
- Eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder, kosten € 50,- per maand (verplichte afname)
- Ruim balkon en gezellig balkon met vrij uitzicht
- Woonoppervlakte 85 m²
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur incl parkeren;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!