Mis deze buitenkans niet! Prachtig ruim, hip en volledig gemoderniseerd appartement op loopafstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort. Dit 2-kamer appartement is tip top en op alle fronten aangepakt! Dit complex bestaat uit 4 woonlagen waarvan deze ideaal gelegen ligt op de begane grond.

Alles in deze woning is aangepakt! Moderne keuken voorzien van alle gemakken waaronder, 4 pits fornuis, vaatwasser en combi oven/magnetron. Moderne nieuwe badkamer met douchecabine, opbergkasten, wastafel en design radiator. Separaat toilet.

Via de gemeenschappelijke entree loopt u via de hal naar de toegang van het appartement. De ruime woonkamer van ca. 40m2 is aan de voorzijde en door de hoge raampartijen komt er veel licht naar binnen. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken. Deze gloednieuwe keuken staat klaar om heerlijk in te kokkerellen! De slaapkamer bevind zich aan de achterzijde ca. 21m2 . Door de gunstige ligging bent u hier verzekerd van een goede nachtrust. Elk appartement beschikt over een cv installatie alsmede zijn eigen meterkast. In de onderbouw heeft u een eigen berging. De berging is toegankelijk vanuit binnen in de hal als vanuit buiten aan de achterzijde.

Kortom een heerlijke moderne plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Wilt u kijken? wij laten u het graag zien!

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd september 2015;
- Gunning eigenaar;
- Gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Woonoppervlakte ca. 75 m2;

Algemeen:
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Eigen parkeerplaats € 50,- (verplichte afname);
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. parkeerplaats;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB:Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Juliananplein en Utrechtseweg in Bergstraat.