Om de hoek van het dorpscentrum in misschien wel het leukste winkelstraatje van Baarn mogen we je nu dit moderne en lichte 3- kamer appartement op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex aanbieden met een aan de achterzijde rustig gelegen binnenplaats en een separate buitenberging van 5m2. Dit appartement met een woonoppervlakte van 107m2 is begin 2018 volledig gemoderniseerd… je kunt er zo in!

Gelegen op loopafstand van de supermarkt, winkels, gezellige restaurantjes en het station van waar je met een rechtstreekse treinverbinding naar Amsterdam, Utrecht en Amersfoort gaat. Via snelle uitvalswegen ben je in slechts een half uur rijden van Amsterdam.

De indeling is als volgt: gezamenlijke entree met toegang naar de grote benedenwoning van 107 m2 met alle woonfuncties gelijkvloers. De plafondhoogte is 2,90 meter wat met de grote raampartijen veel licht geeft. De PVC vloer is volledig met vloerverwarming voorzien. De nieuwe luxe Bruynzeel keuken is voorzien van allerlei inbouw apparatuur. Een volledig met Mosa betegelde badkamer met badkamermeubel en dubbele wastafel, een zwevend toilet en een heerlijk royale regendouche geven de badkamer een luxe uitstraling. Via een overloop met aparte ruimte voor de wasmachine kom je bij 2 slaapkamers van 18m2 en 12m2. In de volledig nieuw aangelegde meterkast zijn alle voorzieningen aanwezig voor telecommunicatie (glasvezel en/of kabel).

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 107 m²;
• Volledig gerenoveerd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 15 oktober 2020;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend