Hier wil je wonen! Op deze unieke en zeer idyllische locatie gelegen stadswoning stamt uit de achttiende eeuw. Boven het winkelpand bevinden zich twee luxe appartementen waarvan wij er één beschikbaar hebben. Nabij vele bijzondere en gezellige pleinen van de binnenstad van Amersfoort.

Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen; goede winkel en horeca voorzieningen, het station NS, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen en verse broodjes halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Dit fraaie 4-kamer appartement is per direct beschikbaar. Alle wanden zijn glad gestuukt en er ligt een nette massief eiken vloer. Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur!

De indeling is als volgt:
Begane grond met centrale entree, trap en toegang tot twee appartementen.

Verdieping 1: Luxe woonkamer met uitzicht over de Langestraat. Keuken grenst aan de groenmarkt en beschikt over alle nodige inbouwapparatuur.

Verdieping 2: Via de trapopgang komt men op de tweede verdieping. De hal leidt naar de twee slaapkamers (circe. 27 m² en 9 m²) en naar de badkamer, welke volledig is betegeld en voorzien van een vrijhangend toilet, wasbak en nette douchecabine.

Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

Het appartement is super netjes! Bel je verhuizer maar, je kunt er echt zo in!

Algemeen:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal eerst 24 maanden, daarna mogelijk onbepaalde-tijd bij goed gedrag.
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen (eigen aansluitingen)
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
– Geen woning delers/studenten of vrienden;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Dit gebied maakte oorspronkelijk deel uit van het kerkhof rond de St. Joriskerk; sinds de zeventiende eeuw plaats waar de groente- en kruidenmarkt werd gehouden, vandaar de naam.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.