**VOL GEBOEKT**

Nette en royale eengezinswoning met ruime woonkamer en een opbouw op de tweede verdieping! De woning is goed onderhouden, volledig geïsoleerd en heeft een woonoppervlakte van ca. 150m². Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de nieuwbouwwijk Vathorst. Op fietsafstand bevinden zich het winkelcentrum, scholen en (sport)-voorzieningen en de woning ligt nabij uitvalswegen richting de snelwegen A1 en A28. Aan de achterzijde grenst deze woning aan een voor Vathorst karakteristieke houtwal en aan de voorzijde een straat voor bestemmingsverkeer.

Indeling: Begane grond: hal/entree, toilet. Half open woonkeuken met inbouwapparatuur en toegang tot de voortuin middels twee openslaande deuren. Royale tuingerichte woonkamer. Zonnige achtertuin gesitueerd op het noordwesten. De gehele begane grond is voorzien van een houtenvloer.

Eerste verdieping:
De overloop, een zeer riante slaapkamer en een tweede kleinere kamer gelegen aan de voorzijde, luxe badkamer ingericht met een bad, douchecabine, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop, ruime derde slaapkamer en ruimte voor berging met wasmachineaansluiting.

Tuin: de achtertuin is gesitueerd op het noordwesten waardoor je met namen kunt genieten van de middag en avondzon. De tuin heeft veel privacy en is voorzien van een houtenberging en een achterom.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Kamerdalseberg, Heuvel van 66 meter hoogt tussen Velp en Rheden. Vanaf juli 2001 heette deze straat de Kapellenberg. De naam is gewijzigd omdat deze fonetisch teveel leek op Kapelweg