Fraaie en nette tussenwoning met diepe achtertuin en achterom gebouwd in de jaren ’30 gelegen in het Soesterkwartier. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van winkels, NS station en uitvalswegen. Op fietsafstand bevindt zich het stadscentrum.
Indeling:
Entree, hal, trapopgang, sfeervolle woonkamer, keuken met o.a. vaatwasser, oven en 5 pits gaskookplaat. Deur naar de prima aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden, badkamer fraai en modern voorzien van meubel en grote inloopdouche. Aangrenzend riante berging/kamer die is omgebouwd tot inbouwkast.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en een vliering.

Algemeen:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Beschikbaar per 1 november 2020;
– Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 24 maanden.
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen (eigen aansluitingen)
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
– Geen woning delers/studenten of vrienden;
Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Het huis op de juiste plek!!
VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaag?
Ook wel klaproos, plant uit de Papaverfamilie. Er zijn ca. 100 soorten op het noordelijk halfrond en één soort op het zuidelijk halfrond: Zuid-Afrika en Zuid-Australië. In Nederland komen enkele soorten in het wild voor, hoewel veel minder talrijk dan vroeger.