**VOL GEBOEKT**

Starters opgelet! Dit heerlijk centraal gelegen appartement ligt op de eerste verdieping van het modern vormgegeven appartementencomplex Dua aan het Piet Mondriaanplein. Met aan de overzijde het station en in de buurt verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heb je de voorzieningen in de buurt. Daarnaast liggen het gezellige historische centrum van Amersfoort en het Eemplein op loopafstand. Een terrasje pakken, naar de bioscoop of theater, het ligt allemaal binnen handbereik.

Dit 2-kamerappartement is in 2011 opgeleverd. Het heeft een praktische indeling waarbij alle ruimte goed wordt benut. Het appartement ligt op het zuidzuidwesten. Door de ramen rondom valt vriendelijk licht waardoor er een prettige woonomgeving ontstaat. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen, beschikt over een eigen cv-ketel en is luxe afgewerkt.

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis. Aan de achterzijde van het complex ligt het gemeenschappelijke terras. Er is een fietsenstalling. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen berging.

Appartement:
Entree met toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht door de ramen rondom. Vanaf hier heb je zicht op het levendige Piet Mondriaanplein. De vloer is afgewerkt met een eiken lamelparket. De open keuken is voorzien van greep loze hoogglans witte keuken met inbouwapparatuur; 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. De slaapkamer is praktisch ingedeeld met een vaste kast. De vloer is voorzien van een eiken lamelparket in dezelfde kleur als de woonkamer. De badkamer is ingedeeld met een glazendouchecabine, wastafel, designradiator en wandcloset. Er is een c.v.-ruimte aanwezig voorzien van wasmachineaansluiting en unit van de mechanische ventilatie.

Algemeen:
- Berging in de onderbouw;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 22 oktober 2020;
- Gunning eigenaar;
- Huurperiode: 24 maanden in eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.