Rustig en zonder parkeerprobleem wonen in het hart van Amersfoort met een spectaculair uitzicht op de oude binnenstad? Het kan op Sint Janskerkhof!

Dit instapklare 2-kamer appartement met dakterras heeft een werkelijk fantastisch uitzicht over de oude binnenstad van Amersfoort. Het appartement is gelegen op de bovenste (derde) verdieping en is onderdeel van het aantrekkelijke appartementencomplex "Binnen de Veste". Sint Janskerkhof is een autovrije straat en toch op loopafstand van de binnenstad met winkels, de wekelijkse markt en de gezellige restaurants en cafés. Openbaar vervoer en het NS-station Amersfoort zijn op korte afstand. De uitvalswegen A1 en de A28 zijn snel te bereiken. Centraler wonen in het mooie centrum van Amersfoort kan haast niet!

Bij het appartement hoort tevens een zeer ruime, separate berging en een eigen parkeerplaats op het dit jaar vernieuwde en afgesloten parkeerdek.

De indeling is als volgt:
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met intercomtableau, brievenbussen en trap naar derde verdieping.

Indeling appartement:
Entree, ruime hal met separaat toilet met fontein. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel en een aansluiting voor de wasmachine. De royale slaapkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote kastenwand en werkruimte.

De zonnige L-vormige woonkamer heeft grote raampartijen en een halfopen, moderne keuken (2018). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. In de keuken bevindt zich een kast met de CV ketel. De rookgasafvoerkanalen en het mechanische ventilatiesysteem zijn beiden in 2019 vernieuwd.

De radiatoren in de woonkamer zijn voorzien van een mooie ombouw met extra bergruimte. Vanuit de woonkamer is ook het zonnige dakterras gelegen.. Hier kun je heerlijk buiten zitten en genieten van het prachtige uitzicht op de Amersfoortse binnenstad.

Aan bergruimte geen gebrek. Het appartement beschikt over een extra grote en hoge schuur aan de straatzijde. Hier kunnen met gemak meerdere fietsen, een scooter of zelfs een motor geplaatst worden.

Het appartement is op korte termijn beschikbaar en is gestoffeerd: gordijnen (slaapkamer), luxaflex (woonkamer) en geheel met laminaat belegd. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. Alle kozijnen beschikken over dubbel glas.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 16 oktober 2020;
– Eigen parkeerplaats € 55,- (verplichte afname);
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!