Dit uitzicht verveelt nooit! In het centrum van Nieuwland mogen we je dit ruime en lichte appartement met eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder aanbieden. Het geeft je een prachtig uitzicht over de grote waterpartij van de wijk en is direct boven het winkelcentrum gelegen dus na je werk even de laatste boodschappen doen is zo gepiept. Deze comfortabele combinatie maakt dit tot een prima woonplek! Het inpandige balkon biedt een heel beschutte plek aan het binnenplein, een bijna mediterrane sfeer waar je ongemerkt kunt genieten van het dagelijkse leven in De Nieuwe Hof.

De indeling is als volgt: via de centrale entree met trappenhuis en liftinstallatie bereik je het appartement op de 2e verdieping waarvan de ingang is gelegen aan een binnengang.

Entree appartement: ruime hal, twee ruime slaapkamers, keurige badkamer met neutrale betegeling en uitgerust met douche en wastafel.

Via een vaste trap bereik je de royale woonverdieping. Hier heb je een supermooi uitzicht over zowel de waterpartij aan de voorzijde en aan de achterzijde De Nieuwe Hof. Dat betekent een woonkamer met weids en vrij uitzicht over het mooiste stukje van Nieuwland, dit uitzicht verveelt nooit!. De keuken is in het midden van deze verdieping gesitueerd en voorzien van diverse losse apparatuur. De ruimte erachter opgesplitst met een tussenwand zodat er een extra slaapkamers is gecreëerd maar kan eenvoudig terug worden gebracht naar een grotere eetruimte. Zet daarbij de grote deuren naar het inpandige balkon open en je waant je bijna in het buitenland. Verder is er nog een toilet aanwezig en een bergruimte met inbouwkast en wasmachineaansluiting.

Via de lift of trap kun je naar de onderbouw, hierdoor heb je gemakkelijk toegang tot de extra berging en de eigen parkeerplaats (in afgesloten gedeelte van de parkeerkelder). De woning is keurig verzorgd en prima gelegen op een paar minuten afstand van de A1 en A28. Ook voorzieningen zoals huisarts, apotheek, kinderopvang, basisscholen en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Algemene informatie:
• Parkeren in de garage incl. servicekosten gebruiker € 55,– per maand verplichte afname:
• Woning is recent geschilderd aan de binnenzijde en boven etage voorzien van nieuw Laminaat;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 1 november indien werkzaamheden gereed zijn;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend