Dit prima onderhouden, instapklare 3-kamerappartement is gelegen op de 6e etage van een appartementencomplex aan de rand van Amersfoort in de wijk Randenbroek! Het appartement beschikt over een moderne keuken(nieuwe geplaatste oktober 2019) en badkamer, een nette laminaatvloer, glad gestuukte wanden en net (okt 2019) uitgevoerd schilderwerk. De grote raampartijen van het appartement bieden u de nodige lichtinval en een vrij zicht op de beide groenstroken en bomen aan weerszijden van het appartement. De groenstroken zijn onderdeel van de groene omgeving van het valleikanaal, een 40 km lang kanaal wat zijn oorsprong heeft in de randmeren en eindigt in de Gelderse vallei. Een prachtig gebied om te wandelen, fietsen en te vissen! Rondom het complex bevindt zich voldoende parkeergelegenheid en de ligging nabij op- en afritten van de A28 is ideaal. Het Euterpeplein met meerdere winkels voor uw dagelijkse boodschappen ligt om de hoek en binnen 10 minuten bevindt u zich in het oude centrum van Amersfoort. Kortom, een prima locatie, rustig en toch centraal!

Indeling:
Entree centrale hal voorzien van intercomsysteem, brievenbussen, trappenhuis en lift. Gelegen op 6e etage, entree appartement, L-vormige gang, slaapkamer gelegen aan galerijkant voorzien van vaste kastenwand, toegang tot woonkamer met deur naar aparte eetkamer en toegang tot het balkon. Vanuit gang eveneens toegang tot badkamer v.v. inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, tweede kamer gebruik voor bijvoorbeeld een werkplek, keuken aan galerijkant v.v. gaskookplaat (2019), afzuigkap, vaatwasser, koelkast en wasmachine.

Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. In de onderbouw bevindt zich een royale berging en een aparte algemene fietsenberging. Parkeermogelijkheid voor de deur.

Bijzonderheden:

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 december 2020;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


NB: Ringweg, een naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat. Het gedeelte tussen de Heiligenbergerweg en de Heiligenbergerbeek heette vroeger Metgensbleek.