Bovenwoning/appartement te huur van ruim 100m2! Op de Ruimtesonde in Amersfoort zijn 19 woon-/werkvilla’s gebouwd waar wonen en werken kan worden gecombineerd. Deze hoekvilla is verdeeld in twee delen waarvan de eerste etage beschikbaar is om te wonen, begane grond is verhuurd. Het appartement met vloeroppervlak van 100 m2 op het Atlas-eiland van bedrijvenpark Calveen in Amersfoort, centraal gelegen tussen de woonwijken Nieuwland en Kattenbroek en met een directe aansluiting op de snelwegen A1 en A28. In de woon-/werkvilla’s zijn momenteel bedrijven gevestigd die voornamelijk actief zijn in de zakelijke dienstverlening, waarvan een gedeelte van de villa’s in gebruik is in combinatie met bewoning.

Indeling:
Gezamenlijk entree, trap naar eerste etage, eerste werk/kledingkamer van ca. 7m2. Gang met toegang tot het separate toilet, badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douche ( deze wordt nog voorzien van een douchecabine/deur. Ruime lichte woonkamer met vrij uitzicht voorzien van houten parketvloer en gesloten keuken voorzien van koelkast en afwasmachine. Aan de voorzijde van het pand twee grote slaapkamers voorzien van tapijt.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- Huurperiode: maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Maandelijkse voorschot t.b.v. g/w/e € 125,- te voldoen aan eigenaar;
- Tv en internet op eigen naam;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl voorschot;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: ‘Ruimtesonde’ Onbemand ruimtevaartuig bestemd voor onderzoeksdoeleinden.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.