Altijd al in de buurt van het centrum willen wonen in een ruim appartement? Een ruime maisonnette van 95m2 in een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van het centrum. Dit appartement beschikt over 2 verdiepingen en je zult je verbazen over wat je met de bovenruimte kunt doen. Er zijn 2 slaapkamers, waar er eenvoudig 3 van te maken zijn en wat denk je van de mogelijkheid voor een grote extra badkamer op de bovenverdieping!

Indeling begane grond:
Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Aan de achterzijde ligt een grote gezamenlijke tuin, ideaal voor kinderen. In de onderbouw zijn de inpandige berging (9m2) en algemene fietsenberging gelegen.

3e verdieping:
Entree met ruime hal die toegang geeft tot alle ruimtes. Aan de voorzijde ligt een slaapkamer met vrij uitzicht naar buiten. Ook de woonkamer is aan de voorzijde gelegen en door de hoogte kijk je over de bomen heen. Omdat de woonkamer op het westen ligt is het een heerlijk lichte kamer. Vanuit de woonkamer bereik je de eetkamer die ook eenvoudig voor andere doeleinden bijvoorbeeld als werkkamer gebruikt kan worden. De gesloten keuken is eenvoudig maar functioneel en biedt een goede ruimte. Zowel vanuit de eetkamer als de keuken kan je het balkon op het zuid-oosten betreden met uitkijk over de gezamenlijke tuin. De in 2016 gemoderniseerde badkamer die eveneens bereikbaar is vanuit de keuken beschikt over een regendouche en wastafel.

4e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de overloop en kamer over de gehele breedte van de woning. Deze grote ruimte is voorzien van een dakraam. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor om een slaapkamer met badkamer en-suite te maken. Tevens is hier de opstelling voor de wasmachine en CV-ketel (Bosch 2004). Ook is er voldoende berging achter de knieschotten

LET OP! Zijn oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Oorspronkelijk Lyenlaer. In de vijftiende eeuw worden in dit gebied de hofsteden Groot Lyenlaer en Klein Lyenlaer onderscheiden; zij behoorden tot de maalschap (markegenootschap) van Hoogland. Al in 1282 worden Everard en Andries van Linlar genoemd. De naam Liendertseweg komt in de bronnen voor vanaf 1666. In 1963 werd een klein gedeelte van de weg opgenomen in de Liendertsedreef, terwijl als gevolg van een gewijzigd tracé een gedeelte van de oorspronkelijke weg Fazantenstraat ging heten. Het gedeelte van de Hoefseweg tussen globaal de spoorlijn en de huidige Rondweg-Oost behoorde aanvankelijk tot de Liendertseweg (tot de wijziging bij rb. van de gemeente Hoogland van 30 december 1959).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.