PRACHTIG LICHT EN MOOI AFGEWERKT APPARTEMENT OP EEN GEWELDIGE GROENE LOCATIE!
Kom eens een rondje lopen in deze parkachtige setting waar een huis al snel uw thuis wordt.

Een gemoderniseerd en charmant appartement gelegen op de tweede etage in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort. Het is een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van het Bergkwartier, met een schitterend uitzicht over het groen. Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging, klasse en uitstraling! Zeer royaal van opzet en gescheiden door grasvelden en groen. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont zijn de voorzieningen als het oude stadscentrum van Amersfoort en het centraal station op korte afstand bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Entree/hal met garderobe, meterkast en keuken. De hoogglans witte keuken in dubbele opstelling is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven-magnetron en kookplaat. Tevens toegang naar balkon aan de groene en rustige achterzijde.

Lichte woonkamer met grote ramen die heerlijk vrij en groen uitzicht bieden. Toegang naar half open eetkamer met ruimte genoeg voor grote eettafel. Hier bevindt zich ook een balkon op het zuiden.
Via de naastgelegen gang bereikt u de badkamer, separaat toilet, een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer met toegang naar 3e balkon. De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers;
- Moderne badkamer;
- Prachtige locatie in een groene omgeving;
- Eigen berging;
- Complete keuken;
- Dubbel glas in de nabije toekomst, in combinatie met energielabel C
- Lichte, sfeervolle in instapklare woning.

Algemeen:
- Per direct beschikbaar;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Huurtermijn bepaalde tijd 24 maanden;
- Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
- Geen huisdieren en niet rokend hebben de voorkeur;
- Geen woningdelers;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan? Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.