Gelegen op een top locatie op loopafstand van het historische centrum en het NS-station. Hier kunt u rustig wonen en tegelijkertijd genieten van de levendige stad. De winkels om de hoek (Leusderweg) en de goede ontsluiting naar de snelweg maken het woongenot compleet.

Royaal wonen in een sfeervolle bovenwoning met voldoende ruimte. Loopt u even mee?

Entree:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste verdieping. De toegang naar het appartement zit direct rechts, vervolgens komt u aan in de ruime hal.

Via de ruime hal, welke de toegang biedt tot het toilet en de badkamer met tweede toilet, komt u in de keuken terecht ca 12 m2 Het wordt een moderne en lichte halfopen keuken compleet met alle voorzieningen van vandaag de dag. De woonkamer van ca. 30m2 is heerlijk licht door de grote raampartijen en voorzien van een frans-balkon en vloerverwarming. De gloednieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet, design radiator en tevens kunt u hier de wasmachineaansluiting vinden. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de eerste slaapkamer van ca. 16m2 eventueel ook een heerlijke werkplek! Via de trap komt op de tweede etage, bergruimte met een open zolderkamer van ca. 14m2 met aangrenzend een riant dakterras op het zuiden van ca. 25m2. Tevens is er nog een ruime berging CV hok aanwezig.

De hoofdslaapkamer op de tweede etage is voorzien van een inbouwkast en is maar liefst ca. 17m2 groot!
Het gehele appartement is voorzien van strakke afgewerkte witten wanden.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 102 m²;
• De huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen en nutsvoorzieningen;
• Het appartement wordt zonder stoffering aangeboden, wel met wandafwerking;
• Beschikbaar per ca. 02 november 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;
• Prive parkeerplaats op steenworp afstand;
• Berging op de begane grond;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en Utrechtseweg in Bergstraat.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.