LET OP GEMEUBILEERD EN VOOR 6 MAANDEN BESCHIKBAAR

Wonen op een unieke locatie in de binnenstad van Amersfoort!! Achter een fraaie monumentale gevel aan de Kamp schuilen drie fantastische nieuwbouwappartementen. De appartementen zijn gelegen aan de gezellige winkelroute nabij de Kamper Binnenpoort en de Langestraat en bieden optimaal wooncomfort.

Eigenzinnige Stadswoning met riant dakterras in het oude stadscentrum van Amersfoort. Dit bovenhuis is in 2019/2020 geheel opnieuw gebouwd met behoud van haar authentieke karakter. Een comfortabele woning in het hart van de stad aan een rustige hof. Aan alle kanten heeft u uitzicht op mooie gevels, winkels, en fraaie stadsgezichten.
Tevens is er tegen meerprijs een privé parkeerplaats te huur tegen meerprijs per maand.

Indeling:
Via de trap komt u op het terras en middels openslaande deuren binnen in de woonkamer met open keuken binnen. Er is een moderne badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. Via de deur is de slaapkamer te bereiken.

Algemene informatie:
- De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
- Optioneel privé parkeerplaats € 100,- per maand;
- Huurprijs is inclusief 9% BTW.
- Energievoorzieningen middels een voorschot te voldoen aan de eigenaar, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met maximaal 6 maanden rekening gehouden dient te worden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.