Gelegen op een top locatie op loopafstand van het historische centrum en het NS-station. Hier kunt u rustig wonen en tegelijkertijd genieten van de levendige stad. De winkels om de hoek (Leusderweg) en de goede ontsluiting naar de snelweg maken het woongenot compleet.

Royaal wonen in een sfeervol en licht begane grond appartement met voldoende ruimte. Loopt u even mee?

Entree:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste verdieping. De toegang naar het appartement (gelegen op de begane grond) zit direct rechts bij binnenkomst. De kamer aan de straatzijde van het pand is voorzien van een 4 seizoenen pui waardoor deze ruimte te gebruiken als slaapkamer. Indien gewenst mits beschikbaar kunt u een parkeerplaats bij huren.

Via de ruime hal, welke de toegang biedt tot het toilet en de badkamer met tweede toilet, komt u in de keuken terecht. Het wordt een moderne en lichte halfopen keuken compleet met alle voorzieningen van vandaag de dag. Middels een niveau naar beneden komt u vervolgens in de ruime woonkamer terecht die uitzicht biedt over de tuin. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer kunt u de kelder verdieping bereiken welke middels een koekoek voor voldoende daglichttoetreding en ventilatie zorgt. Deze kelderruimte kan eenvoudig als slaapkamer worden gebruikt. Heerlijk rustig en koel!

De gloednieuwe badkamer krijgt een douche, een wastafel, toilet en tevens kunt u hier de wasmachineaansluiting vinden.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

De tuin biedt uitzicht op de verschillende bergingen waarvoor er eentje beschikbaar is voor dit appartement.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 97 m²;
• De huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen en nutsvoorzieningen;
• Het appartement wordt zonder stoffering aangeboden, wel met wandafwerking;
• Beschikbaar per ca. 15 november 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en Utrechtseweg in Bergstraat.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.