Dit fantastisch lichte drie-kamer hoekappartement (maisonnette) ligt in de Stadstuinen van de Amersfoortse wijk Nieuwland. Een woonomgeving die zich kenmerkt door ruimte, glooiende gazons en waterpartijen. Het appartement heeft drie woonlagen en een woonoppervlak van 96m2. Op de bovenste verdieping is een goed op de zon liggend dakterras van 11m2. In de afgesloten onderbouw is een eigen parkeerplaats en een berging. Het winkelcentrum en diverse voorzieningen liggen op circa 5 minuten fietsafstand. Het stadscentrum van Amersfoort ligt op circa 15 minuten afstand en er is een gemakkelijke en snelle verbinding naar de snelwegen (A1/A28 ).

Kortom u kunt de woning zo betrekken!

De indeling:
Met een opgang van enkele treden naar de galerij kom je bij de woning. In de hal bevinden zich de meterkast en de toiletruimte. Op deze woonlaag is een ruime slaapkamer met een grote kastenwand en een grote raampartij met een Frans balkon . Verder is hier de luxe badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche een vaste wastafel. Onder de trapopgang is een bergruimte. De eerste verdieping wordt geheel ingenomen door een ruime en aangenaam lichte woonkamer met de aansluitende open keuken. Deze is voorzien van een inbouw met veel kastruimte en diverse apparaten waaronder een keramische kookplaat, een vriezer, koelkast, oven en een vaatwasser. Op de tweede verdieping is een ruime overloop met een tweede toiletruimte en de wasmachine aansluiting. De tweede slaapkamer, of eventuele werkkamer, is een ruime kamer met toegang tot het heerlijk zonnige dakterras. Het dakterras met hardhouten vlonders heeft een wijds uitzicht en een uitstekende zon ligging.

Bijzonderheden:
- Per 04 januari 2021 beschikbaar;
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd;
- Huurperiode 24 maanden bepaalde tijd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw;
- Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Karper: Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.