Gemeubileerd huren in het midden van Amersfoort centrum! Op deze unieke plaats aan een gezellig plein in Amersfoort " Lieve Vrouwekerkhof "bevindt zich dit woonhuis. De fundering van deze woning staat op een oude binnenstadswal van Amersfoort. Luxe en ruime bovenwoning ter grootte van ca. 85 m² op de bovenste (eerste en tweede verdieping).

De woning ligt in de gezellige binnenstad, het NS station en verschillende restaurants. Het ligt om de hoek bij het onlangs geopende Eemplein, o.a. met verschillende winkels, grote supermarkt, bioscoop en horeca.

Indeling:
Entree/hal trap naar de eerste etage, fraaie en warme sfeer komt u tegemoet! Moderne complete keuken aan de voorzijde van het pand, opentrap naar de twee etage, hier bevindt zich de riante slaapkamer. Op de eerste etage aan de achterzijde van het pand is de woonkamer voorzien van dakramen en in het midden van het pand de eettafel.
Moderne badkamer.

Kenmerken:
Uitstekend onderhouden
Veel ramen en licht appartement
Modern en strak ingericht

Bijzonderheden:
– Bouwjaar/renovatie 2020;
– Gemeubileerde woning;
– Huurperiode: in overleg, voor maximaal 6 maanden (bespreekbaar)
– Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur;
– Geen studenten, vrienden of woningdelers;
– Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur;
– Verplichte eindschoonmaak in overleg;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Oorspronkelijk Onze Lieve Vrouwestraat geheten (niet te verwarren met de tegenwoordige Lieve Vrouwestraat); voerde naar de kapel van die naam. De straatnaam komt in 1410 voor het eerst in de bronnen voor, dat is dus nog voor de vondst van het Mariabeeldje in 1444 dat grote aantallen pelgrims naar Amersfoort zou brengen. Onder invloed van de komst van de velen die voor genezing naar Amersfoort kwamen, ging men deze straat Krankeledenstraat noemen. Toch bleef ook de oude naam in gebruik, deze wordt vermeld door Blaeu op zijn plattegrond uit 1649 en komt zelfs in de negentiende eeuw nog voor.

Raadsbesluit nr. 51 van 27 januari 1914