Nieuw in de verhuur op absolute A-LOCATIE in het stadscentrum van Amersfoort: Piet Mondriaanplein 249. Hét turn-key appartement in optima forma! Onderdeel van het door de ‘Amsterdamse School’ geïnspireerde nieuwbouwproject ‘Amor Forte’ uit 2011. Het chique metselwerk met de karakteristieke ronde vormen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling.

De combinatie van een perfect bereikbare locatie in hartje Amersfoort tegenover CS met een kant-en-klare luxueuze inrichting, maken dit 2-kamerappartement perfect geschikt voor starters, singles, senioren en investeerders voor de verhuur. Het is dan ook niet gek dat dergelijke appartementen in de huidige markt het snelst verkocht worden. Diegenen die gemak, luxe en ‘nieuwbouw’ in één zoeken, weten dat ze niet verder hoeven te kijken!

Nieuwsgierig? Reageer dan snel, voordat deze woning aan uw neus voorbij gaat!


Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer en aanwezige stoffering opgeleverd;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 1 december 2020;
– toplocatie;
– gezamenlijke afgesloten tuin;
– gunning eigenaar middels ontmoeting;
– huurperiode: in eerste instantie bepaalde tijd maximaal 24 maanden;
– waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Govaert Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam vandaag?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.