Soesterweg eerste etage:

Ruim 2 kamer appartement nabij het centrum en centraal station
Geheel gerenoveerd juni 2016!

Heerlijk wonen in een ruime jaren 30′ woning in een sfeervolle straat met volwassen groen! Dat kan in deze sfeervolle woning die van oorsprong als woon- / winkelruimte gebruikt werd. De zeer centrale en toch rustige ligging nabij de gezellige Amersfoortse binnenstad, station NS en het Eemplein zal je zeker aanspreken. Kortom, alles binnen handbereik!

Binnen no-time ben je vanaf de Soesterweg bij het station of in hartje Amersfoort. Aan de Noorderwierweg zijn verschillende winkels gevestigd. Ook het Eemplein met bioscoop, supermarkt, diverse restaurants is goed te bereiken. Zomers is het heerlijk genieten van een glas wijn bij Zandfoort aan de Eem.

De indeling ia als volgt: gedeelde entree, nieuwe moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van het pand een woonkamer van ca. 20m2. Via de de keuken kom je in de slaapkamer van ca. 11m2. Moderne nieuwe badkamer ca. 5 m2. voorzien van toilet, inloopdouche, wastafel en design radiator.

De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging en deel je met de onderburen, deze is te bereiken via het dakterras en trap naar de tuin toe.

Let op de opgang deel je met de boven etages, en huursubsidie is niet mogelijk.

Algemene informatie:
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Maandelijks voorschot van € 95,- voor elektra, gas, water, tv en internet en gebruik wasmachine;
- Beschikbaar per 01 december 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie voor maximaal 24 maanden, daarna in overleg;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!


NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.