Uniek in Leusden in de verhuur! Prachtig en goed onderhouden 3-kamer appartement op de begane grond met terras, eigen parkeerplaats en berging gelegen in de wijk "De Tabaksteeg" in Leusden.

De wijk Tabaksteeg ligt naast Leusden-Zuid en op korte afstand van Amersfoort. De wijk is voorzien van een supermarkt, sportschool, medisch centrum, twee basisscholen en kinderopvang. Op vijf minuten fietsafstand is het ruime winkelassortiment van De Hamershof gelegen. Naast alle voorzieningen bent u ook binnen een paar minuten bij het wandel- en fietsgebied van Landgoed Den Treek. Tevens op korte loopafstand van het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met brievenbussen, bellenplateau en trappenhuis naar de verdiepingen.

Begane grond: entree/hal met berging. Royale en lichte woonkamer met dubbele deuren naar het zonnige terras, waar het heerlijk vertoeven is. Luxe halfopen keuken in lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur. Via de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar evenals de nette badkamer voorzien van zwevend toilet, douche en wastafel.

Het appartement beschikte over een eigen parkeerplaats en berging op het binnenterrein.

LET OP! oudere foto’s!

Bijzonderheden:
- eigen parkeerplaats;
- Optioneel tweede parkeerplaats te huur;
- eigen berging;
- Modern en netjes afgewerkt.;

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 01 december 2020, in overleg eerder;
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.