Altijd al in de binnenstad willen wonen in een van de leukste straatjes van Amersfoort? Kom dan kijken in deze sfeervolle bovenwoning! Deze bovenwoning is net gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Wat is er heerlijker dan de deur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de karakteristieke oude panden, de mooie pleinen met de uitnodigende terrassen, de gezellige straatjes met winkels en restaurantjes? Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met veel voorzieningen en goede verbindingen.

Indeling:
Entree met meterkast en trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping: hal met separaat toilet, ruime doorzonwoonkamer met glas-in-lood, keuken met alle nodige voorzieningen waaronder vaatwasser en oven. Openstaande deuren. Trap naar tweede en tevens slaapverdieping.

Tweede verdieping: overloop met toegang daar twee gelijkwaardige slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde uitzicht heeft op de Lieve Vrouwetoren. Strakke badkamer met inloopdouche, badkamermeubel, designradiator.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per direct;
– Parkeren middels parkeervergunning voor één auto;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, in eerste instantie maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Bloemendalsesetraat; Genoemd naar het gerecht Bloemenda(e)l (vergelijkbaar met een tegenwoordige gemeente); Genoemd naar de hier gelegen poort, die in 1431 nog de naam Havickerpoort droeg en eerder ook wel voorkomt als Havickertoren. Bloemenda(e)l was een middeleeuws gerecht (vergelijkbaar met een tegenwoordige gemeente) bij Amersfoort, dat in handen was van de familie Van Zuylen van Nijvelt. Toen de tweede stadsmuur werd gebouwd kwam het zuidelijke deel van dit gerecht binnen de stad te liggen. Raadsbesluit nr. 51 van 27 januari 1914

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.