Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het appartement. Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deur de tuin. Frisse badkamer voorzien van toilet en een douche. Via een trap bereikt u een grote slaap vliering.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 1967
– woonoppervlakte ca. 43m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– voorzien van eigen tuin
– modern en strak afgewerkt
– nabij winkels, scholen en het Centraal Station

Algemeen:
– Beschikbaar per 18 november 2020;
– De voorkeur gaat uit naar een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden eerste instantie;
– Maandelijks voorschot van € 95,- voor elektra, gas, water, tv en internet;
– Servicekosten € 25,- per maand;
– Eenmalige aanschafkosten voor de router € 125,-;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot en servicekosten;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond