Deze aantrekkelijke woning is oorspronkelijk gebouwd in 1928 en wordt met name gekenmerkt door de vrije ligging, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De woning is ruim van opzet, door de hoge nok zijn er extra kamers gerealiseerd op de 2e verdieping. Het geheel is goed onderhouden, voorzien van isolerende beglazing en dak.

Indeling: entree, hal met originele wandtegels, kelderkast, toiletruimte, gesloten moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de riante tuin, ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een erker vanwaar een leuk zicht is op de overliggende Jan Tooropstraat.

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, kleinere kamer, 3e ruime slaapkamer aan de achterzijde met balkon, badkamer met 2e toilet, douchecabine, wasmachine-aansluiting en wastafel.

2e verdieping: royale zolderruimte voorzien van veel bergruimte, zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde door de hoogte is hier tevens mogelijkheden om op de vliering te slapen te maken.
In de diepe tuin van ca. 25 meter is het goed toeven. Er is volop groen en de nodige zon- en schaduwplekken. Dichtbij huis staat een vrijstaande stenen berging en helemaal achterin de tuin, aansluitend aan de achterom, bevindt zich tevens een houten schuur.

De ligging nabij het centrum, NS-station, Randenbroekerbos, scholen en uitvalswegen maakt het geheel compleet. Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging, we leiden u graag rond.

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 04 januari 2021 in eerste instantie voor 12 maanden;
- De woning wordt met vloer en aanwezige stoffering opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Parkeren middels parkeervergunning voor één auto;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Johannes Vermeer, ook wel Jan van Delft, 1632-1675, Nederlands schilder en kunsthandelaar; was gedurende zijn hele leven werkzaam in Delft. Zijn oeuvre is vrij klein; slechts 35 schilderijen zijn bekend.