Nieuw in de verhuur! Een zonnig en netjes afgewerkt appartement met een prachtig uitzicht.

De woning maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex. De centrale entree is ruim opgezet en netjes onderhouden. Een fijne extra is dat de toegangsdeuren van het complex elektrisch zijn, waardoor u gemakkelijk met uw boodschappen naar binnen loopt. Op de tweede etage vindt u het appartement. Voor de deur beschikt u over voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek.

U betreedt de woning via de lichte entree, waar u de doorgang naar de woonkamer vindt. De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar, waardoor er één grote leefruimte ontstaat. De Franse balkons en de hoge ramen zorgen niet alleen voor veel invallend licht, maar bieden u tegelijkertijd ook een mooi uitzicht over de omgeving en het water van de Laak. Net als de rest van het appartement is de woonkamer uitgevoerd in een neutrale woonstijl. De strakke, lichte laminaatvloer wordt gecombineerd met witte wanden en een donkere accentmuur. De keuken is modern uitgevoerd met hoogglans witte fronten, een donker natuurstenen werkblad en rvs-accenten. Hier beschikt u over diverse luxe inbouwapparaten. De sfeervolle ledverlichting is niet alleen dimbaar, maar kan ook in diverse kleuren ingesteld worden.

Via de deur in de keuken bereikt u de ruime slaapkamer. Het hoge raam zorgt ervoor dat de kamer aangenaam licht oogt. De witte wanden en de moderne accentmuur geven de ruimte een moderne uitstraling. Tegen de wand vindt u een grote wandkast. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer. Deze is uitgevoerd in een smaakvolle combinatie van witte wandtegels en een donkere tegelvloer. In de badkamer beschikt u over een ruime douchecabine, een zwevend toilet, een wastafel met een spiegel en een designradiator. Ook is de badkamer voorzien van de aansluitingen voor uw witgoedapparaten.

Het appartementcomplex beschikt over een afgesloten parkeerterrein voor bewoners. Hier beschikt u over uw eigen parkeerplaats. De toegangspoort is te openen met een elektrische afstandsbediening.

De woning staat in een rustige buurt. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Vathorst, scholen, een apotheek en diverse opstaphaltes voor het openbaar vervoer. Het water van de Laak, de vele parken en het weidse polderlandschap bieden uiteenlopende ontspanningsmogelijkheden. Dankzij de goede aansluiting op de A1 en de A28 en de korte loopafstand naar station Amersfoort Vathorst ligt heel Nederland binnen handbereik.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.