In een aantrekkelijk nieuwbouw appartementencomplex vindt u dit instapklare driekamerappartement met een eigen parkeerplaats. U beschikt over twee slaapkamers, een prachtige woonkamer met open keuken en een overdekte loggia waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Het appartement is zo afgewerkt dat u het direct kunt betrekken. Ideaal als u niet zo’n klusser bent. Het appartement bevindt zich aan de Baak van Herkingen 42 in Amersfoort.

Het complex beschikt over een afgesloten entree. De centrale hal van uw appartement is voorzien van een mooie lichtgrijze laminaatvloer en geeft toegang tot alle ruimtes. Twee ruime slaapkamers links en rechts, gevolgd door de berging met aansluiting voor uw wasmachine, de toiletruimte en de badkamer. Die is luxe uitgevoerd en voorzien van een lekker ruim ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een praktische inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel met meubel en spiegel en een designradiator. De combinatie tussen witte en grijze tegels maken badkamer helemaal af.

Aan het einde van de gang bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is modern en is voorzien van verschillende apparatuur die het koken vergemakkelijken. U kunt daarbij denken aan onder andere een combi-oven, vaatwasser, fornuis en afzuigkap. De loggia bereikt u via de schuifpui. Die is tijdens de bouw geplaatst en zorgt ervoor dat er geen kostbare ruimte verloren gaat door een openslaande deur. Erg praktisch dus. Hier kunt u na een lange dag heerlijk genieten van de buitenlucht. Omdat het appartement aan een rustige straat ligt, komt u hier echt helemaal tot rust. Mocht het een paar spetters regenen? Geen probleem, u zit immers overdekt.

Op de begane grond beschikt u over een gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats. Zo hoeft u nooit te zoeken naar een plekje voor uw auto. In de omgeving vindt u verschillende voorzieningen zoals winkels, aansluitingen op snelweg en openbaar vervoer, en Theater Icoon Vathorst. Wilt u even lekker ontspannen? De wijk Vathorst leent zich prima voor een wandeling langs alle verschillende bouwstijlen en grachten. Zodra u de wijk uitloopt wandelt u zo langs de akkers in de richting van Bunschoten Spakenburg.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer en raambekleding opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 23 december 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom één maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.