Zeer ruime 4-kamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 97 m², 3 goede riante slaapkamers, een zonnige woonkamer en ruime keuken. Daarnaast heeft u beschikking tot een ruim balkon op het zuidwesten.

Liendert is een van de Amersfoortse wijken die erg in trek is bij starters op de Amersfoortse woningmarkt. De wijk is ruim opgezet en ligt op korte afstand van de binnenstad, pal naast het nieuwe Hogewegkwartier en overige voorzieningen. Direct achter dit kleinschalige en goed onderhouden complex bevindt zich een park welke zich uitstekend leent voor een wandelingetje. Winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sportschool bevinden zich tevens in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond
Gesloten centrale hal met brievenbussen, intercom en trappenhuis.

Appartement
Ruime entree, meterkast, separaat toilet, bergkast. Toegang tot de woonkamer, slaapkamers, keuken en badkamer. De lichte en ruime woonkamer geeft toegang tot de eetkamer die tevens gebruikt kan worden als slaapkamer en het balkon. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een gasfornuis met oven, koelkast en vaatwasser. Daarnaast is er in de keuken plek voor de wasmachine en droger.
De slaapkamers zijn allemaal van goed formaat en voorzien van een nette laminaat vloer. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.
Naast de voordeur bevindt zich nog een praktische berging. Op de begane grond bevindt zich een 2e (fietsen-) berging.


ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 januari 2021
– Huurperiode: bepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Voorschot blokverwarming te voldoen aan eigenaar/VVE;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend