Wil jij wonen in dit prachtige appartement? Maak snel een afspraak! Perfect afgewerkt en zeer modern uitgevoerd 2-kamerappartement met privé parkeerplaats, ruim balkon en vrij uitzicht! Het appartement maakt onderdeel uit van een luxe complex genaamd ’45 High’

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop.

Indeling:
Centraal en stijlvol entree met hoge plafonds, intercom en liftinstallatie. Alle centrale vertrekken zijn uitgerust met automatische deuren. Aankomst op de eerste verdieping in de rustige, gemeenschappelijke tuin. Eigen entree / ruime hal, woonkamer met raampartij over de gehele breedte en toegang naar het ruime balkon. Dit prachtige uitzicht zal niet snel vervelen. De moderne open hoekkeuken is voorzien van koel-en vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-oven/magnetron en vaatwasser. Vanuit de hal kom je tevens in de keurige badkamer en de ruime slaapkamer van 12m2.

In de afgesloten parkeerkelder bevind zich de privé parkeerplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 februari 2020;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- servicekosten incl, eigen parkeerplaats € 75 (verplichte afname);
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend