Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 3-kamer appartement ( 2 slaapkamers). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van dubbelglas in de woonkamer en eenvoudige keuken met o.a. afwasmachine. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

INDELING APPARTEMENT:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Woonkamer aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de achtergelegen tuinen en balkon op het oosten. Half open keuken in lichte kleurstelling voorzien van afwasmachine, gasfornuis en afzuigkap. Hier bevindt zich ook een kast met cv-opstelling. De royale slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement evenals de tweede slaapkamer met aangrenzend het balkon. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel en opstelling voor de wasmachine en droger. Het separate toilet ligt naast de badkamer en is gerenoveerd.

LET OP, oudere foto’s!

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 maart 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Sint Janskerkhof: Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt (zie aldaar).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.