Rijksmonument te huur in hartje binnenstad mét dakterras met fantastisch uitzicht over de stad? Aan de Langestraat, midden in de winkelstraat, bevindt zich deze geheel gerenoveerde studio. De Langestraat is op loopafstand van alle voorzieningen, winkels restaurants, cafés en terrasjes. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De studio is van alle gemakken voorzien en beschikt over een moderne keuken, nieuwe badkamer en vloer.

De indeling is als volgt:
Entree met bellentableau, centrale entree met toegang tot de studio’s.

Studio: De studio is gelegen aan de voorzijde. Entree, gezellige woonkamer met trap naar het dakterras van ca. 14,5 m² welke fantastisch uitzicht geeft over de stad, keuken in lichte kleurstelling met aansluiting voor de wasmachine. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De gehele ruimte is voorzien van een mooie vloer en is net gerenoveerd.

Algemene informatie:
- Prachtige ligging;
- Dakterras van ca. 14,5 m²;
- Beschikbaar per 01 december 2020;
- Geschikt voor een éénpersoonshuishouden;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen middels voorschot € 75,00 te voldoen aan de eigenaar;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.