Prachtig afgewerkt appartement, heerlijk licht en keurig verzorgd met een zonnig balkon (zuid/west) gelegen op de vierde en tevens bovenste etage van een kleinschalig appartement complex. Het complex is gelegen op loopafstand van het oude stadscentrum en vanwege de ligging op de vierde verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het groene Amersfoort-zuid. In de kelder van het complex heeft u de beschikking over een eigen berging en in het andere deel van de kelder zijn parkeerplekken beschikbaar die te huur worden aangeboden. Het appartement ligt op loopafstand van het centraal station en nabij uitvalswegen (A28 en A1).

Indeling:
Centrale entree, hal met trappenhuis en lift, entree, gang, intercom, badkamer met douche, wastafel, toilet, radiator en wasmachine/droger aansluiting. Woonkamer met balkon met vrij uitzicht op het zuid/westen, neutrale witte keuken geplaatst in 2008 voorzien van oven, keramische kookplaat, vaatwasser en losse koelkast. Vaste kast met veel bergruimte en een keurig afgetimmerde kast met cv-opstelling (Atag, huur).

De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement met Velux dakraam en is zeer efficiënt ingedeeld met ruimte voor een tweepersoonsbed en een inbouwkledingkast.

Bijzonderheden:
• Ideale starterswoning met verrassend veel bergruimte;
• Prachtige ligging op loopafstand van het centrum en centraal station;
• Bijzonder geschikt voor één persoonshuishouding;
• Berging in de onderbouw;
• Voorzien van lift;
• Huurprijs € 900,– exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Beschikbaar per 04 januari 2021;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langere periode beschikbaar
• Waarborgsom 1 maand huur.


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!


VOORRANGSREGELING Huurders Govaert;
Waar mogelijk geeft Govaert huurders/verkopers uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad_
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.