Prachtig hoek-appartement gelegen op toplocatie met uitzicht op de Stadsring! "Topligging" is hier het juiste woord. De woning ligt op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan het Soeverein. Om de hoek kunt u genieten van het gezellige stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en aan de achterzijde van het complex is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en lift kom je op de 2e verdieping bij het appartement aan.
Indeling: Entree/hal met meterkast en garderobe, ruime eetkamer met toegang tot de half-open moderne keuken die voorzien is van benodigde inbouwapparatuur en een nieuwe vaatwasser. Aan de voorzijde bevind zich de lichte woonkamer met vrij uitzicht over de stadsring, ruime slaapkamer met balkon aan de achterzijde, aparte was/bergingsruimte, tweede ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche, wastafel en een designradiator. Apart toilet. In de onderbouw bevind zich de berging die hoort bij de woning.

Let op! oudere foto’s!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2001
- Woonoppervlakte ca. 85m2
- Woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd
- Modern en strak afgewerkt
- 5 minuten van CS Amersfoort
- Supermarkt aan de achterzijde
- Winkels en openbaar vervoer op loopafstand

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per direct, in overleg;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Naam van het hier gerealiseerde complex woningen en kantoren. Een soeverein is een heerser wiens macht niet ondergeschikt is aan een hoger gezag. De naam van het bouwproject is als straatnaam overgenomen omdat de Soeverein ligt in de omgeving van straten die namen dragen van Utrechtse bisschoppen; het waren deze bisschoppen die in de middeleeuwen als soeverein optraden in het Utrechtse.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.