Luxe en ruim 3-kamer appartement ter grootte van ca. 85 m² op de bovenste (4de) etage met veel zon en lichtinval. Het fraaie appartement is gelegen in een modern complex in het Gildekwartier. Het appartement ligt op steenworp afstand van de gezellige binnenstad, het NS station en verschillende restaurants. Het ligt om de hoek bij het onlangs geopende Eemplein, o.a. met verschillende winkels, grote supermarkt, bioscoop en horeca.
Het complex bevat een eigen berging in de onderbouw en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Indeling: Entree appartementencomplex voorzien van brievenbussen en videofoon. Ruim entree van het appartement met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer gericht op het zuidwesten voorzien van toegang tot het balkon en een ruime keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van allerlei gemakken (5 pits kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en oven. Twee ruime slaapkamers aanwezig, badkamer voorzien van bad-douche combinatie en wastafel. Aparte interne berging aanwezig met wasmachine en droger aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2002;
- Eigen berging en privé parkeerplaats onder het maaiveld;
- Servicekosten huurder incl. prive parkeerplaats € 100,- euro p/m verplichte afname;
- Geen huisdieren en niet-rokers genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers/studenten of vrienden;

Algemeen:
- Gunning eigenaar
- Huurperiode: per 04 januari 2021, bepaalde tijd beschikbaar;
- Opzegtermijn 1 kalendermaand.
- Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert, wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een Gilde.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.