Dit moderne en comfortabele 3-kamer hoek-appartement is uitstekend gelegen op loopafstand van het historische centrum van Amersfoort en biedt een prachtig uitzicht over het voormalig Militair Hospitaal en daaromheen gelegen tuin. De woning beschikt tevens over een eigen overdekte en afgesloten parkeerplaats alsmede een berging in de onderbouw.

Het appartement biedt veel privacy en de ligging is perfect; lopend naar de gezellige binnenstad met al haar winkels en restaurants, met de auto bent u binnen 5 minuten op de A-1 en A-28.

Indeling:
Begane grond
Centrale afgesloten entree welke toegang geeft tot het trappenhuis en de lift.

1ste verdieping
Entree, hal, slaapkamer (2.9 x 4.2m), 2de slaapkamer (3.2 x 3.6m), geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel, bijpassende kastjes en de wasmachine- en droger aansluiting. Aparte bergkast en het toilet.

De lichte woonkamer heeft een eiken parketvloer van de hoogste kwaliteit (QFQ, tapis gelegd) welke doorloopt naar de woonkeuken (samen 40 m2). De keuken heeft alle inbouwapparatuur (BOSCH) en is in lichte kleurstelling uitgevoerd. Tot slot de lichte serre (ook te gebruiken als werkkamer) door de hoekligging. Door middel van de schuiframen in de serre is deze zomers te veranderen in een heerlijke Patio.

Algemeen:
Gezonde en actieve VvE. Een heerlijk licht appartement in een kleinschalig appartementencomplex gelegen op een levendig punt op loopafstand van de binnenstad, winkels en openbaar vervoer! Het appartement is goed onderhouden.

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, mogelijkheid tot gemeubileerd of overname van meubels;
- Beschikbaar per 04 januari 2020;
- Woonoppervlakte ca. 95 m2;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Nutsvoorzieningen( gas, water, elektra) eigen naam;
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Huurperiode: i.o. denk aan minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden in eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Sem Dresden, 1881-1957, Nederlands componist, dirigent, pedagoog en muziekcriticus. Richtte 1914 de Nederlandse Madrigaalvereniging op; sinds 1919 verbonden aan het Amsterdamse conservatorium, eerst als hoofdleraar compositie, vanaf 1924 als directeur; vervolgens 1937-1949 directeur van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, met een onderbreking tijdens de Duitse bezetting.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.