Op een fantastische locatie in Amersfoort Zuid ligt deze net gerenoveerde ruime bovenwoning met dakterras. Op loopafstand aan de Leusderweg vindt u diverse delicatessezaken, maar ook ambachtelijke slager(s), groenteboeren, Albert Heijn, de Natuurwinkel en nog veel meer om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Een koelkast is eigenlijk bijna niet nodig, alleen misschien om de wijn koud te zetten. Ook de historische Amersfoortse en het bos van Nimmendor zijn lopend makkelijk te bereiken. Mountainbikers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Den Treek.

Deze bovenwoning bereikt u via de zijkant van het pand middels een eigen entree. Via de vaste trap komt u in de keuken met kookeiland en alle nodige apparatuur en toegang tot het ruime dakterras. De woonkamer is circa 36 m² en heeft veel ramen. Op de eerste woonlaag bevindt zich een ruime slaapkamer.

Tweede verdieping; deze verdieping beschikt over een grote dakkapel. De grote ruimte biedt mogelijkheid om te slapen en eventueel een werkruimte of kledingkast te creëren. De badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet is ruim.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen middels een voorschot te voldoen aan de eigenaar: € 150,- per maand;
- Beschikbaar per direct;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.