Nieuw in de verhuur: 4 kamer woning zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum en de snelweg. De historische binnenstad met ruim winkelaanbod en gezellige pleinen is op loopafstand en uw dagelijkse boodschappen kunt u doen op het winkelcentrum Neptunesplein. Dit is op loopafstand. De woning aan de Ringweg Kruiskamp is zeer verzorgd en beschikt over eigen privé parkeerplaats in de afgesloten garage en heeft een heerlijk zonnig terras aan de achterzijden van het pand.

Indeling:
Wanneer u de woning binnenkomt, ervaart u direct de prettig ruim opgezette hal. In de hal is de toegang tot eerste ruime werk/slaapkamer, toegang tot de wasruimte met inbouwkasten. Vanuit de hal komt u tevens bij de moderne badkamer voorzien van o.a. dubbele wastafel, douche en toilet.

Via de trap komt u op de overloop gelegen op de eerste verdieping, ook deze is ruim opgezet. Aansluitend de riante lichte woonkamer voorzien van keurige laminaatvloer. Via de schuifpui in de woonkamer betreedt u het zonnige balkon waar u een heerlijke zit plek kunt creëren. Half open moderne keuken voorzien van alle gemakken o.a .afwasmachine. Via de overloop bereikt u de twee slaapkamers evenals het toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw en VVE kosten inbegrepen in de huurprijs;
- De woning wordt met vloer en aanwezige lampen en raamstoffering opgeleverd;
- Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Ringweg, een naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat.