Een prachtige appartement beschikbaar in dit unieke en vooral mooie complex nabij het centrum. Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrum locatie!

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Indeling:
Entree centrale hal met videofoon, trapportaal, liften, toegang naar algemene fietsenberging en parkeerkelder, entree appartement, hal, bergkast met opstelling wasmachine/droger en c.v.-ketel, meterkast, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast en toilet, toegang tot de slaapkamer v.v. glazen pui met doorkijk naar loggia. Vanuit hal toegang tot de woonkamer met open keuken v.v. 4-pitsinductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast met 3 vriesladen, vaatwasser en toegang tot de loggia.
Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder welke bereikbaar is middels een autolift. Hier bevindt zich tevens de algemene fietsenberging met vaste plekken. Tevens vindt u te midden van het complex een sfeervolle binnenplaats waar u als bewoner heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 1 januari 2020;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Eigen parkeerplaats in de onderbouw € 75,- (verplichte afname);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;;
– Waarborgsom ten hoogte van € 1025,–;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.