Starters opgelet! Op een steenworp afstand van het levendige Eemplein en de historische binnenstad van Amersfoort ligt dit moderne appartement. Het appartement ligt op de vierde verdieping op de hoek van het complex. Het balkon is op het zuidwesten gesitueerd en heeft vrij uitzicht. Het appartement is neutraal afgewerkt, er is gebruikgemaakt van lichte kleuren hierdoor heeft het een moderne uitstraling.

Begane grond:
Nette en hoge entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Appartement (4e verdieping):
De voordeur grenst aan een afgesloten portiek. Entree/ hal voorzien van lichte laminaatvloer welke doorloopt tot in de woonkamer en slaapkamer.

De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Hier is ruimte voor een gezellige zithoek en een bescheiden eettafel. Door de brede schuifpui valt veel licht binnen, hierdoor is de woonkamer een prettige en warme leefruimte. ’s Zomers vergroot je eenvoudig het woonoppervlak door het open van de schuifpui. Vanaf je balkon heb je vrij uitzicht en optimale privacy.

De keuken staat in openverbinding met de woonkamer. De vormgeving is modern met witte kasten (greep loos) welke fraai combineren met het composiet werkblad. De volgende apparatuur is aanwezig; 4-pitsgaskookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

De slaapkamer is goed bemeten, er is een ruime en praktische garderobekast aanwezig. De slaapkamer kan, indien gewenst, eenvoudig afgescheiden worden van de hal.

De badkamer is ingedeeld met een glazendouchecabine, wastafel met spiegelkast en een toilet.

Inpandige berging met bergruimte, opstelplaats voor de cv-ketel, ventilatie box en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2013.
- Complex met lift.
- Voorzien van hardhouten kozijnen en isolatieglas.
- Glasvezelkabel aanwezig.
- Cv-ketel 2013.
- Gemeenschappelijke fietsenstalling.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!