Perfect wonen op een strategische locatie direct nabij binnenstad en NS station?

Perfect afgewerkt en zeer modern uitgevoerd 2-kamerappartement met ruim balkon en een eigen berging. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw.

In het stationsgebied woont u heerlijk centraal! Vlakbij het Eemplein, De Nieuwe Stad en de historische Amersfoortse binnenstad gelegen. Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen gezelligheid en rustig wooncomfort.

Het complex is strak vormgegeven, goed geïsoleerd en voorzien van een WKO-systeem.

Indeling: Centrale entree met intercom en liftinstallatie. Eigen entree/ ruime hal, woonkamer grote ramen en toegang naar het ruime balkon. Je kijkt prachtig uit over de skyline van het stationsgebied. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de hal kom je tevens in de keurige badkamer en de ruime slaapkamer van 13 m2 welke gelegen is aan de rustige achterzijde. Op de begane grond vind je de eigen afgesloten berging.

Algemeen:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– De voorkeur gaat naar een eenpersoonshuishouden;
– Huurperiode: eerst instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Om de woning van binnen alvast te bekijken, open onderstaande link!
https://my.matterport.com/show/?m=VLjveLFwL3h

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend