Gezellig wonen tegenover winkelcentrum Emiclaer. In Amersfoort Noord, in de wijk Kattenbroek, ligt deze leuke gerenoveerde benedenwoning met aparte slaapkamer. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

Begane grond: entree/hal, meterkast. Betegelde badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Ruime en lekkere lichte woonkamer met nieuwe open keuken. Voor het slapen is er een separate ruimte gecreëerd. Het geheel is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en de wanden zijn keurig in wit afgewerkt.

Algemene informatie:
- De studio wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 15 januari 2021 voor een één-persoonshuishouden (niet rokend, geen huisdieren);
- Maandelijkse voorschot t.b.v. g/w/e € 100,-, exclusief tv en internet;
- Huurperiode maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl voorschot te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.