Recent opgeleverd nieuwbouwappartement op de 6e verdieping met berging en garage onder het complex. De Rondine is één van de fraaie woontorens in het moderne Hogekwartier. Vanaf het balkon op het zuidwesten heeft u straks een fantastisch uitzicht over het valleikanaal richting de binnenstad. Het appartement telt 3 kamers, heeft een woonoppervlak van 82 m² en een balkon van 9 m². De keuken en het sanitair zijn luxe en met smaak uitgezocht. Vloer- en wandafwerking is strak afgewerkt met PV en wit geschilderd. Daarnaast is het appartement voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling, uitstekend geïsoleerd en wordt middels een gebalanceerd ventilatiesysteem geventileerd.

De Rondine ligt op circa 10 minuten lopen van de historische binnenstad met terrassen, restaurants en het theater. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Euterpeplein of Neptunusplein. Met de auto bent u snel de stad uit richting de A28.

Entree met toegang tot alle ruimten. Woonkamer met open keuken, voorzien van alle nodige apparatuur, en ruim balkon (ca. 9.7 m²). Het ruime appartement beschikt over twee slaapkamers (14.5 m² en 7.9 m²)/ Er is een badkamer en een separaat toilet en een ruime werkkast waar ruimte is voor de wasmachine.

Parkeren, berging en tuin:
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage. Hier beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats. Op de begane grond is de eigen berging gesitueerd.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de fraaie tuin rondom het complex.

Algemene informatie:
- De woning wordt met PVC vloer en strakke opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Contract voor warmte op naam huurder;
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Inclusief parkeren, € 55,- per maand, verplichte afname;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, in eerste instantie 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!