Modern twee kamer appartement incl. parkeergarage op een fantastische centrale locatie!
Op loopafstand van de binnenstad en het Centraal Station van Amersfoort ligt dit zonnige en moderne appartement. Binnen 30 minuten op Amsterdam Centraal en binnen 15 minuten staat u op Utrecht Centraal.

Behalve eetgelegenheden, winkels, bioscopen en supermarkten op loopafstand, is binnen een paar minuten fietsen al groen te vinden in de verschillende parken die Amersfoort kent. Daarnaast zijn ook verschillende uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is voorzien van isolerend dubbel glas en de temperatuur is in iedere kamer te reguleren middels de vloerverwarming/vloerkoeling: WKI installatie. Bovendien is dit appartement voorzien van laminaatvloer en een zeer fraaie inbouwkast ( de foto/canvasdoek van de kast is eenvoudige te vervangen)

Het complex beschikt over een trap en lift, daarnaast is er een eigen parkeerplaats en berging beschikbaar in de parkeergarage.
Tevens kun je gebruik maken van het terras en is er een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
De ingang van het appartementencomplex bevindt zich bij de Brouwerstunnel. Met de trap of lift ga je naar de 1e verdieping. Halverwege de galerij vindt u de entree van de woning. Vanuit de gang zijn alle vertrekken in de woning te bereiken.

Badkamer met een ruime inloop douche, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Een ruime slaapkamer met een kast op maat. Een inpandige berging met wasmachine/droger aansluiting, een kast met de verwarmingsinstallatie en opbergruimte.

Een ruime lichte woonkamer met ramen van vloer tot aan plafond. De moderne L-vormige keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven en koelkast, vaatwasmachine en mechanische ventilatie.

Bent u geïnteresseerd in dit moderne appartement in het centrum van Nederland, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Algemene informatie:
• Parkeren in de garage incl. servicekosten gebruiker € 75,– per maand verplichte afname:
• Woonoppervlak ca. 65 m²;
• Volledig gerenoveerd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per direct;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend