Govert Flinckstraat 64-E! Unieke kans! Prachtige nieuwbouw 3- kamer appartement op een goede locatie vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort!

Compleet nieuwcomplex (2018) met maar liefst 8 appartementen. De Govert Flinckstraat is een rustige straat in het populaire Leusderkwartier en ligt nabij de Leusderweg. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Ook de gezellige binnenstad, scholen, bossen, het centraal station en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Het complex bestaande uit 8 woningen is voorzien van een moderne en energiezuinige afwerking. De appartementen zijn met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt inclusief vloer, complete keuken en sanitair. Wanneer u aankomt bij het complex zult u verrast zijn van de grote raampartijen die verwerkt zijn in het gebouw. Dit zorgt voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Een aantal woningen beschikken over een eigen terras en of zonnig dakterras. Parkeren is hier geen probleem want aan de achterkant van het complex is er parkeergelegenheid.
Nieuwsgiering geworden. Loopt u mee?

Dit appartement is rustig gelegen aan de zijkant van het complex. Dit is het ruimere type van maar liefst 88m2. Via de entree aan de zijkant stapt u de hal binnen. De entreehal geeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is modern en strak afgewerkt met strakke wanden en een laminaatvloer (met vloerverwarming). Op zonnige dagen zorgen de openslaande deuren voor extra comfort. De keuken is modern en compleet voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Deze heeft een half open verbinding met de woonkamer en is praktisch gesitueerd in de hoek. Hierdoor is de slaapkamer makkelijk af te scheiden van de living. Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat het een ruime kelder heeft van 36m2. Deze ruimte is voorzien van ramen en kan naar eigen wens ingericht worden. Nette badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Inpandige bergingsruimte met mechanische ventilatie en verwarmingsinstallatie.

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd (vloer) opgeleverd;
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Huurperiode: maximaal voor 24 maanden eerste instantie;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Servicekosten gebouw en parkeren € 35,- per maand;
- Waarborgsom 2 maanden huur incl. servicekosten;
- Gunning eigenaar.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming
- Alleen glasvezel aanwezig!
- Geen gas in het complex en energie label A
- Parkeergelegenheid
- Complete keuken voorzien van apparatuur
- Centrale locatie vlakbij centrum

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

NB: Govert Flinck, 1615-1660, Nederlands portret-, historie- en genreschilder. Na 1655 kreeg de door zijn tijdgenoten gewaardeerde historieschilder belangrijke opdrachten (o.a. voor de versiering van het Amsterdamse stadhuis), die bij zijn dood gedeeltelijk onvoltooid waren. Een van Rembrandts beste leerlingen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.