Op misschien wel de mooiste locatie binnen deze wijk, direct tegenover het bos nabij een uitloop van het Valleikanaal gelegen, keurig en verzorgd 5 kamer appartement (ca. 85 m²). Het appartement (85 m²) is gelegen op de derde verdieping en heeft een geen berging in de onderbouw en een gigantische gezamenlijke tuin. De binnenstad evenals het winkelcentrum Euterpeplein, park Randenbroek en diverse uitvalswegen zijn in de directe nabijheid te vinden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: Beneden is de centrale hal/entree met brievenbussen en trapopgang. Tevens heb je op de begane grond de beschikking over een eigen berging.

3e verdieping: We komen binnen in de entree met provisieruimte, meterkast en toilet.Ruime hal welke toegang geeft tot alle ruimten waaronder twee slaapkamers, de nette keuken welke is geplaatst in rechte opstelling en wordt op dit moment gerenoveerd. Ook hier is de vloer voorzien van laminaat en zijn de wanden betegeld in lichte kleurstelling. Het kleine balkon is hier ingeruild voor een kunststof schuifpui waardoor er een Frans balkon is ontstaan en extra ruimte binnen voor de wasmachine en -droger. Separaat toilet en nieuwe badkamer (januari 2021) met douchehoek en vaste wastafel.

Woonkamer: Ruime lichte woonkamer met zijkamer welke momenteel in
gebruik is als eetkamer en uiteraard ook te gebruiken is voor andere doeleinden. Al met al geniet je hier van zo’n 34m² wooncomfort en via de zijkamer en de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Het geheel is afgewerkt met een laminaatvloer en lichte wanden.

De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing deels in kunststof kozijnen met draai-kiepramen en deels in houten kozijnen. De groepenkast is vernieuwd en er zijn diverse inbouwkasten aanwezig.
Achter het complex ligt een grote gemeenschappelijke tuin en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.
Kortom, een royaal en gemakkelijk te betrekken appartement op een aantrekkelijke locatie!

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 01 februari 2021;
– De woning wordt met vloer en deels raambekleding opgeleverd;
– Huurperiode 24 maanden bepaalde-tijd;
- Blokverwarming;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert, wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Johan Wagenaar, 1862-1941, componist, koordirigent, organist en pedagoog; werd 1887 leraar aan de muziekschool te Utrecht en 1888 organist van de Domkerk. Daarmee brak voor Utrecht een tijdperk van grote muzikale bloei aan, grotendeels bepaald door Wagenaar, die talrijke functies bekleedde in het muziekleven. Was 1919-1937 directeur van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Wist als componist een eigen romantische stijl te ontwikkelen.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.