Nieuw in de verhuur: Licht en modern appartement!

Vanuit dit prachtig lichte en modern afgewerkte appartement heeft u een mooi uitzicht op de St. Joriskerk. Amersfoortser dan dat wordt het niet. De woning is van alle gemakken voorzien en staat in een frisse, groene omgeving met veel laagbouw.

Het appartementencomplex aan de Van Randwijcklaan is zeer verzorgd en beschikt over een bellenplateau aan de buitenzijde. Eenmaal binnen is er de keuze tussen lift en trap.

Wanneer u het appartement op nummer 119 binnenkomt, ervaart u direct de prettig lichte afwerking, die een mooi en toch zacht contrast vormt met de grijze laminaat vloer van topkwaliteit. In de hal is de toegang tot de inpandige berging met opstelplaats voor uw was- en droogapparatuur. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, die door de grote schuifpui aan de achterzijde werkelijk baadt in het daglicht. De woonkamer heeft een open verbinding met de luxe keuken die geheel volgens moderne standaarden is afgewerkt in hoogglans wit en beschikt over zwart tegelwerk. Door de opstelling heeft u verrassend veel werk- en opbergruimte.

Aansluitend aan de woonkamer vindt u de gang waar de badkamer, het toilet, cv-ruimte en twee slaapkamers gesitueerd zijn. Zowel het toilet als de badkamer zijn zeer net uitgevoerd in zwart en wit tegelwerk. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel met meubel, spiegel met verlichting en designradiator. De slaapkamers zijn licht en ruim. De voorste slaapkamer is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar is multifunctioneel inzetbaar en kan bijvoorbeeld ook dienstdoen als (thuis)werkplek of hobbykamer.

Via de schuifpui in de woonkamer betreedt u het zonnige balkon waar u een heerlijke zitplek kunt creëren vanwaar u geniet van het uitzicht op de markante St. Joriskerk. Onder het complex is een afgesloten parkeergelegenheid met een eigen parkeerplaats, uw bezoek parkeert gemakkelijk (gratis) in de omgeving. Het complex kent een gezonde VvE en is centraal gelegen ten opzichte van het centrum en de snelweg. De historische binnenstad met ruim winkelaanbod en gezellige pleinen is op loopafstand en uw dagelijkse boodschappen kunt u doen op het winkelcentrum Neptunesplein. Dit is op loopafstand.

Algemene informatie:
- Rode wanden worden strak lichtgrijs opgeleverd;
- Privé parkeerplaats in de onderbouw, € 50,- per maand, verplichte afname;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 01 februari 2021;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar, in eerste instantie 24 maanden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Mr. Julius Cornelis Graaf van Randwijck, 1874-1962, burgemeester van Amersfoort 1912-1941en 1945. De straat werd naar de oud-burgemeester genoemd bij gelegenheid van diens tachtigste verjaardag.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.